Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh UiTM-PJJ UiTM
Sila register untuk terlibat di dalam aktivit Forum PJJ UiTM.
1. username
2. email
3. password

SIAP! ( tak sampai 1 minit )


Dari
PJJ UiTM


Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh UiTM -PJJ UiTM
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  
Rujukan

Share | 
 

 Sila kenalkan diri anda di forum eppj uitm

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin


Posts : 13
Join date : 2010-02-24

PostSubject: Sila kenalkan diri anda di forum eppj uitm   Thu Apr 08, 2010 9:42 am

Untuk menampakkan keseragaman, anda boleh kenalkan diri spt di bawah:

1. bagi tahu nama ( samaran pun takpe )
2. lokasi dari mana
3. kurus atau bekas kursus apa kat epjj uitm.

mekasih kerana memperkenalkan diri anda kepada rakan-rakan kat sini.
Back to top Go down
View user profile http://pjjuitm.forumotion.com
chubbybeary84



Posts : 1
Join date : 2010-06-01

PostSubject: Bakal Pelajar kursus Diploma Pentadbiran Awam   Tue Jun 01, 2010 4:21 pm

Hi rakan2 nama saya Lia. Berasal dari Ipoh. Baru saje mendapat tawaran untuk kursus Diploma Pentadbiran Awam sesi Julai 2010.
Back to top Go down
View user profile
aliphirdaus



Posts : 1
Join date : 2010-06-02

PostSubject: Re: Sila kenalkan diri anda di forum eppj uitm   Wed Jun 02, 2010 5:18 pm

hi!

nama saya alif firdaus
dapat course mc222 intake julai nanti
asal dari johor
umur 24. tQ~
Back to top Go down
View user profile
wanie



Posts : 2
Join date : 2010-06-02

PostSubject: Re: Sila kenalkan diri anda di forum eppj uitm   Wed Jun 02, 2010 7:24 pm

hi,
sy wanie, dari phg.
bru dpt twrn utk course AM228.
jmp dsna? sunny
Back to top Go down
View user profile
medz81



Posts : 1
Join date : 2010-06-03

PostSubject: Salam   Thu Jun 03, 2010 5:26 pm

Salam, saya medz.

Dari Kolo Pilah.

Kursus AM110 di Kampus Bandaraya Melako Julai ini, Insya Allah. Basketball
Back to top Go down
View user profile
aiseyang



Posts : 1
Join date : 2010-07-10

PostSubject: epjj is110 shah alam   Sat Jul 10, 2010 3:23 pm

hai

sayer aiesya
dari shah alam
amek IS110. shah alam
Back to top Go down
View user profile
miss8312



Posts : 1
Join date : 2010-10-03
Age : 32
Location : kay el

PostSubject: Re: Sila kenalkan diri anda di forum eppj uitm   Sun Oct 03, 2010 1:41 pm

hai, sy eja, sy br je mendaftar kursus PJJ diploma akaun/bussiness study di uitm shah alam utk bln 12 2010 nnti. sy rs begitu teruja dgn PJJ memandangkan sy x penah blaja dgn cr online mcm ni. ms skolah dlu biasalah dlm kelas je. sy hrp akan mendpt support drp korang suma, thanks:)
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts : 13
Join date : 2010-02-24

PostSubject: Re: Sila kenalkan diri anda di forum eppj uitm   Tue Oct 05, 2010 8:06 pm

harap semua boleh berjaya, belajo jgn main2 yak.
Back to top Go down
View user profile http://pjjuitm.forumotion.com
kaktora



Posts : 5
Join date : 2010-10-02

PostSubject: mc222 - semester 7   Wed Oct 06, 2010 12:51 am

saya kak tora epjj mc222 dan semester 7

pesan saya...

jangan main main bila dah masuk semester 5 terutama dalam pembacaan dan pengkajian pr..

makin susah dan hanya dengan banyak pembacaan dapat meluaskan jawapan kita..
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts : 13
Join date : 2010-02-24

PostSubject: Re: Sila kenalkan diri anda di forum eppj uitm   Fri Oct 29, 2010 7:49 pm

terbaik kak oooo..
Back to top Go down
View user profile http://pjjuitm.forumotion.com
axue



Posts : 1
Join date : 2010-12-14

PostSubject: Re: Sila kenalkan diri anda di forum eppj uitm   Thu Jan 06, 2011 9:26 am

Morning friends,

Assalamualaikum and Salam 1 Malaysia

hai..i am azue from seremban,
epjj student AM228, new intake for dec 2010,
i'm totally new in this forum and hope everything will going better.




bounce
Back to top Go down
View user profile
Irshly



Posts : 1
Join date : 2011-06-08

PostSubject: sila kenalkan diri anda di forum epjj   Wed Jun 08, 2011 10:02 pm

Salam semua,

Saya irlisya
daripada Rawang
ambil course AM110 sem disember 2009.

Salam perkenalan.
Back to top Go down
View user profile
CAHAYA



Posts : 1
Join date : 2011-07-21

PostSubject: Re: Sila kenalkan diri anda di forum eppj uitm   Thu Jul 21, 2011 1:29 pm

assalamualaikum...
nama saya nur..asal dari sarawak...
berminat untuk mengikuti progran pendidikan jaraj jauh...
harap2 saya dapat ya....insyallah....
Back to top Go down
View user profile
emanz84



Posts : 3
Join date : 2011-08-18

PostSubject: Sy student baharu   Thu Aug 18, 2011 2:00 pm

sy hanif dr tg malim... hihihihihi 20 ogos 2011 ni daftar... AM228...
Back to top Go down
View user profile
dira.zarif



Posts : 1
Join date : 2011-08-26

PostSubject: hye guys,i'm dira from malacca..22 years old..i ambil bm222:)   Fri Aug 26, 2011 4:08 pm

hye guys,i'm dira from malacca..22 years old..i ambil bm222:)
Back to top Go down
View user profile
natisya



Posts : 1
Join date : 2011-05-23

PostSubject: Re: Sila kenalkan diri anda di forum eppj uitm   Wed Sep 21, 2011 11:54 pm

hi...salam..sy natisya...lokasi melaka..AM110..tq..
Back to top Go down
View user profile
siti aiza



Posts : 1
Join date : 2011-11-30

PostSubject: Re: Sila kenalkan diri anda di forum eppj uitm   Wed Nov 30, 2011 12:36 pm

Hi saya iza dari n9
teruja sangat nak join u all.tapi masih tercari2 cam ne nak join.
hope u cal help me.
Back to top Go down
View user profile
-KP-



Posts : 21
Join date : 2012-02-05
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: Sila kenalkan diri anda di forum eppj uitm   Sun Feb 05, 2012 9:49 am

Salam semua. Boleh panggil saya dengan panggilan KP sahaja. Mengambil kursus BM111 (Diploma Pengurusan Perniagaan), mod PLK di UiTM Shah Alam. Sekarang di semester 2.

Harap dapat bertukar info dan pandangan lain, untuk terus habiskan study dengan jayanya. Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://kerintingputih.wordpress.com/
Sha303



Posts : 4
Join date : 2012-02-08
Age : 33
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: Sila kenalkan diri anda di forum eppj uitm   Thu Feb 16, 2012 6:05 pm

Assalamualaikum semua Smile

saya Sha,asal Shah Alam dan sambung nnt di Uitm Shah Alam amik AM228 secara e-pjj bln Mac 2012

semoga sukses sume

flower
Back to top Go down
View user profile
fadzi999



Posts : 8
Join date : 2012-02-03

PostSubject: Re: Sila kenalkan diri anda di forum eppj uitm   Sun Feb 19, 2012 1:06 am

slam....sy azie:-)

sama mcm sya,daftar 19hb(esok)......amek IM224.

ada sesapa yg amek kos sama x kat sini??
Back to top Go down
View user profile
tqpjj



Posts : 9
Join date : 2012-03-07
Location : Kuantan

PostSubject: Bekas Pelajar PJJ    Wed Mar 07, 2012 7:46 pm

Nama Di Forum : tqpjj
Lokasi : Kuantan
Tamat Kursus : Diploma In Business Studies & BBA ( Hons )( Marketing) - 2004

Saya amat bersyukur dan berterima kasih kepada UiTM.Pendidikan Jarak Jauh sememangnya memberi peluang seluasnya untuk mereka yang sedang bekerja memperbaiki pencapaian akademik .

Saya mengambil kursus Diploma dan Ijazah Petama secara PJJ.Pencapaian saya dalam Diploma hanya sederhana tetapi, Alhamdulliah, pada perengkat Ijazah, saya mencapai tahap Kelas Kedua (Rendah ) ..hampir hampir mencapai (Tinggi )

Bukan tujuan untuk membanggakan diri tetapi untuk berkongsi pengalaman kerana dengan kekangan masa, tugasan pejabat, dan komitmen keluaraga, insya Allah, anda semua juga akan berjaya

Insya Allah, saya akan turut membantu anda

Terima Kasih
Back to top Go down
View user profile http://www.addmathtambahan.biz
sakura



Posts : 1
Join date : 2012-03-10

PostSubject: Pengenalan diri   Sat Mar 10, 2012 8:37 pm

hai..nama sakura
intake mei 2011
pelajar Pjj Uitm seri iskandar perak..
salam perkenalan...
Back to top Go down
View user profile
NORSIAH



Posts : 2
Join date : 2013-07-27
Location : JERANTUT

PostSubject: PERKENALAN   Mon Jul 29, 2013 10:05 pm

SALAM.nama saya norsiah panggil sia je:D saya akan mendaftar 17/08/13 akan datang mengambil jurusan pengurusan maklumat...saya nak tnya yuran bulanan ada ke untuk pjj nie dan yuran peperiksaan sekali bayar masa pendaftaran ke
Back to top Go down
View user profile
-KP-



Posts : 21
Join date : 2012-02-05
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: Sila kenalkan diri anda di forum eppj uitm   Tue Jul 30, 2013 11:39 am

NORSIAH wrote:
SALAM.nama saya norsiah panggil sia je:D saya akan mendaftar 17/08/13 akan datang mengambil jurusan pengurusan maklumat...saya nak tnya yuran bulanan ada ke untuk pjj nie dan yuran peperiksaan sekali bayar masa pendaftaran ke
Salam, nanti akan berkuliah di mana? Shah Alam ke?

Yuran bulanan tiada. Yuran biasanya hanya dibayar sekali sahaja selepas pendaftaran, dan selepas bil dijanakan. Yuran tersebut merangkumi semuanya termasuk buku aka modul, yuran pelajar, yuran periksa dll.
Back to top Go down
View user profile http://kerintingputih.wordpress.com/
Sponsored content




PostSubject: Re: Sila kenalkan diri anda di forum eppj uitm   Today at 4:10 pm

Back to top Go down
 
Sila kenalkan diri anda di forum eppj uitm
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Forum Rank Structure
» New Sub-Forum
» BACk ISSUES O.F.R. (Online Forum Release)
» Forum Ranking after 1,500 post mark
» The Forum's Purpose

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh UiTM-PJJ UiTM :: Aktiviti Ahli Forum PJJ UiTM :: Aktiviti Ahli Forum PJJ UiTM-
Jump to: