Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh UiTM-PJJ UiTM
Sila register untuk terlibat di dalam aktivit Forum PJJ UiTM.
1. username
2. email
3. password

SIAP! ( tak sampai 1 minit )


Dari
PJJ UiTM


Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh UiTM -PJJ UiTM
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  
Rujukan
Share | 
 

 PROGRAM YANG DITAWARKAN SECARA ePJJ - PJJ UiTM

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin


Posts: 13
Join date: 2010-02-24

PostSubject: PROGRAM YANG DITAWARKAN SECARA ePJJ - PJJ UiTM   Fri Feb 26, 2010 10:49 am

  • Sarjana Sains Pengurusan Maklumat (IS770)
    Ijazah Sarjana Muda Kepujian Pentadbiran Perniagaan (Pemasaran) (BM220)
    Ijazah Sarjana Muda Kepujian Pentadbiran Perniagaan (Kewangan) (BM222)
    Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (Kepujian) (Pengangkutan) (BM216)
    Ijazah Sarjana Muda Kepujian Komunikasi Massa (Perhubungan Awam) (MC222)
    Ijazah Sarjana Muda Kepujian Pengurusan Sukan (SR221)
    Ijazah Sarjana Muda Kepujian Sains Pentadbiran (AM228)
    Ijazah Sarjana Muda Seni Kulinari (Kepujian) (HM225)
    Ijazah Sarjana Muda Sains (Kepujian) Pengurusan Perkhidmatan Makanan (HM222)
    Ijazah Sarjana Muda Pengimejan Perubatan (Kepujian) (HS222)
    Ijazah Sarjana Muda Pemulihan Cara Kerja (Kepujian) (HS225)
    Ijazah Sarjana Muda Kejururawatan (Kepujian) (HS220)
    Ijazah Sarjana Muda Kesihatan dan Keselamatan Persekitaran (Kepujian) (HS223)
    Diploma Perakaunan (AC110)
    Diploma Pentadbiran Awam (AM110)
    Diploma Pengajian Perniagaan (BM111)
    Diploma Pengajian Perniagaan (Insurans)
    Diploma Pengurusan Bank (BM112)
    Diploma Pengurusan Pelancongan (HM111)
    Diploma Pengurusan Maklumat (IS110)
    Diploma Pengajian Sukan (SR113)
Back to top Go down
View user profile http://pjjuitm.forumotion.com
Muffin



Posts: 1
Join date: 2010-03-25

PostSubject: Re: PROGRAM YANG DITAWARKAN SECARA ePJJ - PJJ UiTM   Thu Mar 25, 2010 10:31 am

kenapa laman ni sunyi sepi.....
saya berhajat nak sambung belajar...mcm mana yer...
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts: 13
Join date: 2010-02-24

PostSubject: Re: PROGRAM YANG DITAWARKAN SECARA ePJJ - PJJ UiTM   Thu Apr 01, 2010 7:42 pm

salam,
sunyi sbb tak ramai yg berani nak menulis. cuba byk2 kan bagi info, tentu meriah.info2 apa pun tak kisah janji masuk thread yg betul.
Back to top Go down
View user profile http://pjjuitm.forumotion.com
azzurri



Posts: 1
Join date: 2010-04-07

PostSubject: tolong   Wed Apr 07, 2010 6:06 pm

Assalamualaikum...

Katne leh saya dapat silibus untuk course ini Ijazah Sarjana Muda Kepujian Sains Pentadbiran (AM228)?

saya sekarang pelajar sepenuh masa bg is221 di uitm puncak perdana tapi terpaksa bekerja di sarawak..saya ingin buat pjj..is211 tiada di campus di sarawak hanya am228 ja ada..

di mana boleh saya dapatkan module2 bagi am228?

izzit possible to convert from sepenuh masa to pjj in is221 in sarawak campus?

admin pls help me n forgive me if i'm in wrong thread...
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts: 13
Join date: 2010-02-24

PostSubject: Re: PROGRAM YANG DITAWARKAN SECARA ePJJ - PJJ UiTM   Thu Apr 08, 2010 9:35 am

azzuri: saya pun tak pasti sbb saya bukan keje dgn uitm pun dan forum ni takde kaitan dgn uitm secara langsung, cuma sebagai portal untuk bekas / pelajar epjj uitm berkumpul dan bertukar-tukar pengalaman. tapi kita sama2 cuba selesaikan masalah en. azzuri ni.
Back to top Go down
View user profile http://pjjuitm.forumotion.com
kaktora



Posts: 5
Join date: 2010-10-02

PostSubject: link kepada epjj   Sat Oct 02, 2010 1:52 pm

http://www.ined.uitm.edu.my/

selalu semak, nanti ada announcement mengenai pembukaan untuk epjj juga pjj

semoga dapat meneruskan pelajaran
Back to top Go down
View user profile
iskandar



Posts: 1
Join date: 2011-02-08

PostSubject: Kredit Transfer   Tue Feb 08, 2011 10:00 pm

Assalammualaikum admin.

Saya ada persoalan sedikit mengenai Kredit Transfer. Saya adalah bekas pelajar Uitm "DIA= Dip In Accountancy"
Skrg dah bekerja dan ingin melanjutkan pelajaran dalam Ijazah Pertama. Tetapi masalahnya sekarang saya tidak tahu berapa banyak kredit yang saya boleh terima sekiranya saya melanjutkan pelajaran dalam Degree In Finance.

Boleh admin bantu? Sedangkan Budak DIB dapat examted 9 paper...budak akaun dapat berapa?
Back to top Go down
View user profile
qieraqyra



Posts: 1
Join date: 2011-07-25

PostSubject: Re: PROGRAM YANG DITAWARKAN SECARA ePJJ - PJJ UiTM   Mon Jul 25, 2011 12:35 pm

Bile intake buka lg yer?
Back to top Go down
View user profile
izzah



Posts: 1
Join date: 2011-10-10

PostSubject: salam..xda pjj utk anesthesic@ kecemasan, biomedicine n medical lab tech ke kt uitm ni? hrp d'bka..   Mon Oct 10, 2011 12:45 am

bila nk d'buka pjj utk anesthesic, biomedicine, medical lab tech utk prgkt dgee? hrp d'bka..
Back to top Go down
View user profile
shaz



Posts: 1
Join date: 2011-11-29

PostSubject: Re: PROGRAM YANG DITAWARKAN SECARA ePJJ - PJJ UiTM   Tue Nov 29, 2011 2:07 pm

saya merupakan pelajar tahun akhir ijazah sarjana muda komunikasi pengajian media uitm shah alam. beberapa sem ini saya menghadapi masalah dengan pembelajaran dan terpaksa mengulangi banyak subjek. sekarang ini sy terpaksa bekerja bg menampung kos pembelajaran dan ibu bapa saya. sudah hampir beberapa bulan sy tdk dpt menghadirkan diri ke kulian. adakah mungkin untuk saya menukar mode pengajian saya ke pengajian jarak jauh sbb sy ingin menghabiskan ijazah saya disamping dpt membantu ibu bapa sy. sy sekarang amat buntu dan perlukan pertolongan.
Back to top Go down
View user profile
mayamyra



Posts: 1
Join date: 2012-12-16

PostSubject: buntu   Sun Dec 16, 2012 6:20 pm

brapa kos yuran utk tiap sem utk ijazah kejururawatan (uitm epjj) n brapa tahun ?
Back to top Go down
View user profile
rinna



Posts: 2
Join date: 2013-07-31

PostSubject: pjj diploma in accountancy   Tue Sep 17, 2013 2:42 pm

salam semua... sy baru apply pjj diploma in accountancy di uitm shah alam... ada siapa-siapa yg ade pengalaman pjj DIA x kt sini.. especially yg dh berumah tangga.. sy cuma nak ape2 tips2 atau persediaan sebelum kelas bermula.. sy mmg teringin sgt nk sambung study. even skrg kerja dalam sector awam.. tp hanya menggunakan SPM. Doakan sy berjaya ye... salam perkenalan
Back to top Go down
View user profile
 

PROGRAM YANG DITAWARKAN SECARA ePJJ - PJJ UiTM

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

 Similar topics

-
» WaterCad Program+Crack
» cerpen pendek islam yang menarik !
» Siapa yang harus memasukkan penis?
» Peraturan Yang Harus Ditaati Bersama
» kisah kanak-kanak: balasan baik untuk yang baik

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh UiTM-PJJ UiTM ::  :: -