Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh UiTM-PJJ UiTM
Sila register untuk terlibat di dalam aktivit Forum PJJ UiTM.
1. username
2. email
3. password

SIAP! ( tak sampai 1 minit )


Dari
PJJ UiTM


Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh UiTM -PJJ UiTM
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  
Rujukan
Share | 
 

 Selamat Datang ke Forum PJJ UiTM

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin


Posts: 13
Join date: 2010-02-24

PostSubject: Selamat Datang ke Forum PJJ UiTM   Wed Feb 24, 2010 1:42 pm

Forum PJJ UITM ini adalah sebagai tempat online pelajar/bekas pelajar/ bakal pelajar pjj uitm berkumpul, bertanya khabar, soal jawan mengenai pelajaran masing-masing.

Di harap kewujudan forum ini memberi manfaat kepada semua.
Besarlah harapan saya supaya anda semua boleh menghebahkan kewujudan forum ini di alamat

http://pjjuitm.forumotion.com/

Akhir kata, jangan lupa untuk 'register' ke dalam forum ni, pendaftaran sangat mudah dan siap dalam masa 1 minit sahaja.

Terima kasih
PJJ UiTM
Back to top Go down
View user profile http://pjjuitm.forumotion.com
kaktora



Posts: 5
Join date: 2010-10-02

PostSubject: Suka juga   Tue Feb 08, 2011 11:48 pm

Macam Alumni pjj UITM pulak kan.

Tahun ini tahun akhir di UITM, inshallah jika tiada aral melintang, bulan November ni habis lah saya di sini.

Sayu hati saya kerana saya ingin menyambung ke Sarjana tapi kursus epjj tidak ada yang sesuai dalam bidang kaktora Mass Comm.

Maka dengan adanya forum ini Kaktora berharap dapat berinteraksi lagi dengan kamu di sini.

Inshallah.
Back to top Go down
View user profile
ela5112



Posts: 1
Join date: 2011-05-31

PostSubject: boleh x law sy nk taw apa perbezaan plk ngan pjj n mana satu yg paling senang untuk sambung blaja degree coz saya pun dalam proses survey program..tq   Tue May 31, 2011 2:05 am

Admin wrote:
Forum PJJ UITM ini adalah sebagai tempat online pelajar/bekas pelajar/ bakal pelajar pjj uitm berkumpul, bertanya khabar, soal jawan mengenai pelajaran masing-masing.

Di harap kewujudan forum ini memberi manfaat kepada semua.
Besarlah harapan saya supaya anda semua boleh menghebahkan kewujudan forum ini di alamat

http://pjjuitm.forumotion.com/

Akhir kata, jangan lupa untuk 'register' ke dalam forum ni, pendaftaran sangat mudah dan siap dalam masa 1 minit sahaja.

Terima kasih
PJJ UiTM
Back to top Go down
View user profile
izan_1812



Posts: 3
Join date: 2012-02-28

PostSubject: pertanyaan   Tue Feb 28, 2012 8:35 pm

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

saya pelajar semester akhir uitm dalam diploma pengurusan teknologi pejabat (OM114) dan berniat untuk menyambung pengajian dalam e-pjj atau plk. apa beza kedua-duanya?
ingin menyambung ijazah sarjana muda sistem pejabat (OM221/BM232).
saya baca di ined, syaratnye skurang2 nya bkerja selama setahun.
tapi, bolehkah saya tamat pada bulan april 2012 dan menyambung e-pjj atau plk, pada september 2012.
terima kasih. harap dapat membantu.
Back to top Go down
View user profile
 

Selamat Datang ke Forum PJJ UiTM

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh UiTM-PJJ UiTM ::  :: -